Annapurna Circuit Trek

Hi guys,

I’m planning to walk the Annapurna Circuit starting November 16th and want to skip the first stop, Besi Sahar, as that is apparently is the least interesting bit and full of roads, construction and unpleasant tempatures.

Anyone in for sharing a Jeep from Kathmandu straight to Khudi?

Cheers,
Pim

Reply
Netherlands

Replies

6 replies
 1. Hey pim,
  Leuk dat je de annapurna trek gaat doen. Ik ben over plus minus 10 dagen in nepal, en vroeg me af of jij een beetje flexibel bent qua tijd en wat eerder kunt starten? 3/4 dagen, is geen must maar zou fijn zijn, Ik zie dat je geen guide wilt inhuren? Aangezien ik best wat spullen heb zou dat handig zijn. En de duur van 15 dagen is top en past perfect op mijn planning, laat me wat meer weten over hoe jij t voor je ziet. Groetjes sana

 2. Hey Pim

  Ook ik ben van plan om rond die datum te vertrekken. Ik heb mij nog niet helemaal ingelezen op de precieze route, waar zou jij precies willen beginnen met lopen? Afhankelijk van de kosten ben ik ook wel geintereseerd om een jeep te delen.

  Groetjes,
  Paul

 3. Hee Pim (en mogelijke aanhang;)),
  ik zit op het moment nog in Indonesie, maar wil rond die tijd ook de annapurna gaan lopen, dus dat komt goed uit. Even voor de duidelijkheid\zekerheid: ben je vooral op zoek naar reisgezelschap voor de reis naar besi sahar, of voor het hele circuit?
  Sana, als je dit ook leest: ik heb ook vrij veel zooi mee, maar ben van plan het voor een week of drie ergens achter te laten in kathmandu. Heb daar via via een aantal contacten, en denk niet dat het een probleem zou zijn als jij daar ook wat spullen achter laat als je daarin geinteresseerd zou zijn.

  Hoor graag van jullie!

  Groetjes,
  Tije

 4. Hi Tije,

  Ik heb nog geen contact gehad met Pim. Maar ik vetrek 16nov van besi sahar en je kan prima mee reizen. Ik reis waarschijnlijk ook met een duitse jongen die op zoek was naar reisgezelschap. Als je wilt kun je me toevoegen op facebook door te zoeken naar paul huijbrecht.

  Groetjes

  • Aah top! Ja had volgens mij ook al op jouw advertentie reageert en je opgezocht op fb, dus als het goed is staat er een bericht in je inbox. Zouden jullie trouwens eventueel 1 dag later kunnen vertrekken? Want de tickets naar kathmandu beginnen vanaf 15 november pas betaalbaar te worden, en denk niet dat ik het op zo’n korte termijn zou redden om in besi sahar te komen.
   Groetjes

 5. Yo,

  Ik denk dat ik bij nader inzien 16 november gewoon richting Besi Sahar en dat wel zie wat ik doe.

  Ik twijfel nu tussen direct doorlopen (of met taxi) naar Khudi en daar overnachten OF bus of taxi pakken naar Ngadi. Daarna overigens wel bijna alles wandelend. Behalve klein stukje van Kaghbeni naar Jomson met de jeep. En ik wil een stuk vanaf Muktinath met MTB afleggen.

  Doel van deze post was overigens niet om echt samen te wandelen, meer om tips voor het eerste stuk te delen en bespreken en evt een jeep vanaf Kathmandu te delen.

  Dat neemt niet weg dat ik jullie graag ergens tegenkom en graag soms een dag of meer samen optrek. Ik voeg jullie ook toe aan Facebook. Kunnen we bv tips delen.

  Ik kijk er heeel erg naar uit!